Legjobb rajzfilmek

A neten kutakodva számos online mesékkel és rajzfilmekkel foglalkozó oldalt találunk. A látogató a bőség zavarában már nem tudja eldönteni, hogy melyik oldalt is válassza. A csapatunk most összegyűjtötte számotokra azokat a weboldalakat, melyek valóban értékesnek számítanak, amellett, hogy összegyűjtötték a videómegosztókra feltöltött meséket.

Egyelőre három olyan weboldalt mutatunk meg nektek, melyeken rengeteg meséket nézhettek meg, minden feltétel nélkül. Folytatás a következő hetekben!

1. GyerekTV.hu 

gyerektvhu

Ezen az oldalon találtuk a legtöbb mesét! Hihetetlen, de több mint 60 rajzfilmsorozat közül lehet választani és természetesen a magyar mesék legtöbbje is megtalálható a GyerekTV-n! Az oldal rövid ismertetője: “GyerekTV.hu azzal a céllal jött létre, hogy a gyerkőcök olyan meséket is láthassanak a weben, amiket a tv nem közvetít. Főleg a régebbi, klasszikus meséket helyezzük középpontba. Véleményünk szerint amíg a gyerekek ezen az oldalon nézik a jobbnál-jobb meséket, nem fognak a televízió előtt ülni és esetleg a nem nekik való műsorba futni.

2. MeseLandia.hu

meselandia

A MeseLandián inkább az egész estés meséket helyezték előtérbe, de természetesen van egy-két sorozat is, mint például a népszerű Go, Diego, Go!, az új Maja, a méhecske és nézhetünk Magyar népmeséket is. Az oldal kinézete különösen tetszett nekünk, abszolút gyerekbarát.  A bemutatkozó szöveg: “Légy üdvözölve a mesék földjén! A MeseLandián sok, számos mesét és rajzfilmet találsz, amivel örömtelibbé válhatnak a számítógép előtt töltött perceid száma! A mesés kínálatunkat napról-napra bővítjük, hogy legyen miért visszalátogatnod! :)

3. RékaMeséi.hu

rekamesei

Réka bemutatja kedvenc meséit! Az újonnan megalakult oldalra is szeretnénk a figyelmet felhívni, mivel a mesékhez teljesen egyedi tartalmakat írnak, ami a mai világban “sajnos” becsületre méltó. A gyerekek biztosan megtalálják kedvenc meséiket, eddig már legalább 20 teljes mese adatlapját láttuk az oldalon és ahogy észrevettük hétről-hétre újabb animációkat vonultat fel a RékaMeséi.hu! Bemutatkozó szöveget nem találtunk, de ha esetleg kikerül, akkor azt a későbbiekben itt is feltüntetjük! :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>